OUR TEAM

DJ AKIS

DJ AKIS

Ο DJ AKIS δραστηριοποιείται από την αρχή της καριέρας του στα παιδικά και εφηβικά πάρτυ. Είναι υπεύθυνος μουσικής κάλυψης της εταιρείας Poly party, μια εταιρεία που βρίσκεται στον χώρο της παιδικής διασκέδασης από το 1992. Είναι ο πρώτος DJ στην Ελλάδα ο οποίος έχει στρέψει την προσοχή του και έχει δομήσει ολόκληρο το μουσικό του πρόγραμμα, αποκλειστικά στην διασκέδαση των παιδιών για ηλικίες από 6 έως 18 ετών.

Είναι ο πρώτος DJ που σύστησε τα φανταστικά GLOW parties και τα εκπληκτικά LASER parties, στα Ελληνικά πάρτυ και πρόσφερε μία νέα οπτική στην παιδική διασκέδαση.

Προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με στόχο κάθε πάρτυ να είναι μοναδικό και αξέχαστο.

Η υψηλή ζήτηση και η αγάπη του κόσμου τον οδήγησε να δημιουργήσει και να εκπαιδεύσει μία ομάδα με νέους DJs, που αγαπούν τα παιδιά αλλά και αυτό που κάνουν, με σκοπό να παράγουν το ίδιο εκπληκτικό αποτέλεσμα που όμοιο του δεν έχετε συναντήσει ξανά.

THE ONLY WAY TO DO GREAT WORK, IS TO LOVE WHAT YOU DO!

DJ FEDON

DJ FEDON

Ο DJ FEDON είναι ένα ταλέντο με μοναδικά στοιχεία DJ και ανιματέρ μαζί. Θα τον συναντήσετε συνήθως να παρουσιάζει το Karaoke ή το We dance και να ξεσηκώνει παιδιά και μεγάλους με τα αστεία του αλλά και τις χορευτικές του φιγούρες. Είναι η κατάλληλη επιλογή για παιδιά κάτω των 13 ετών που χρειάζονται κάποιον να τους ξεσηκώσει με την μουσική του αλλά το ταλέντο του στο μικρόφωνο.

Έχει εκπαιδευτεί από τον DJ AKIS για το μουσικό του πρόγραμμα, ενώ έχει αναπτύξει μόνος του την ιδιότητα του παρουσιαστή και έχει φροντίσει να είναι αξεπέραστος στο είδος του.

Τέλος είναι ο πρώτος που δημιούργησε το Karaoke ειδικά για παιδιά, μια πρωτότυπη ιδέα εξειδικευμένη για παιδιά που λατρεύουν να τραγουδάνε και να χορεύουν.

WE EMERGE TALENTS WITH KARAOKE!

DJ MANOS

DJ MANOS

Ο DJ MANOS είναι ο καλλιτέχνης που θα θέλατε να έχετε οπωσδήποτε στο παιδικό σας πάρτυ. Έχει μεγαλώσει και εκπαιδευτεί δίπλα στον DJ AKIS. Ξεκινώντας ως το δεξί του χέρι και βοηθός του, μέσα στον χρόνο έχει αφομοιώσει όλα τα μυστικά που χρειάζονται για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για ένα επιτυχημένο πάρτυ.

Τα μουσικά κομμάτια του τα επιλέγει ένα προς ένα, για να παρασύρουν τα παιδιά σε χορό και υπόσχεται να προσφέρει μία συγκλονιστική εμπειρία στο επόμενο σας παιδικό πάρτυ. Είναι επαγγελματίας, επικοινωνιακός με τα παιδιά και αισθάνεται super παίζοντας μουσική σε ηλικίες 11 έως 18.

WE LOVE WHAT WE DO, THAT'S WHY WE ARE AWESOME!

DJ KOSMAS

DJ KOSMAS

Ο DJ KOSMAS διαθέτει μεγάλη μουσική εμπειρία, μιας και ασχολείται με την μουσική και το DJing από τα 13 του χρόνια. Είναι συνδιοργανωτής στα επιτυχημένα secret parties με κωδική ονομασία Project Z.

Είναι ένας επαγγελματίας που θα μετατρέψει το πάρτυ σας σε ένα 100% επιτυχημένο επικό πάρτυ.

Έχει εκπαιδευτεί δίπλα στον DJ AKIS στην οργάνωση και τον σχεδιασμό ενός επιτυχημένου μουσικού προγράμματος για παιδικά και εφηβικά πάρτυ, ενώ η εμπειρία του στις χοροεσπερίδες αλλά και στα εφηβικά πάρτυ θα καλύψει και τον πιο απαιτητικό χορευτή.

PLAYING MUSIC & HAVING FUN IS OUR PASSION!

DJ Ραφαήλ

DJ RAFAIL

Η πολυετής μουσική εμπειρία του DJ RAFAIL είναι ο λόγος που υπόσχεται ένα ξεχωριστό χορευτικό πάρτυ που θα καταφέρει να ξεσηκώσει παιδιά και ενήλικες.

Είναι ένας επαγγελματίας DJ, με διεθνής γνώσεις από prive parties με καλεσμένους από όλο τον κόσμο, ενώ έχει την ικανότητα να διαβάζει άριστα την ψυχολογία της χορευτικής πίστας όσο κανένας άλλος. Είμαστε σίγουροι οτι θα σας ενθουσιάσει ο επαγγελματισμός του, η ταπεινότητα του και αγάπη του για την μουσική.

Λατρεύει να αναλαμβάνει εφηβικά πάρτυ και πάρτυ ενηλικών που ο κύριος στόχος τους είναι να χορέψουν μέχρι τελικής πτώσης

MUSIC IS LIFE. THAT'S WHY OUR HEARTS HAVE BEATS

DJ ALEXANDROS

DJ ALEXANDROS

Ο DJ ALEXANDROS είναι ο νεότερος ηλικιακά του team μας. Η αγάπη του για την μουσική και η ώρες ενασχόλησης του με την τέχνη του DJing μπορούν να συγκριθούν άνετα με πολλούς μεγαλύτερους του.

Λατρεύει την έντονη ξεσηκωτική μουσική και ότι περιλαμβάνει μπάσο, ενώ σίγουρα θα τον δείτε να διασκεδάζει μαζί με τα αγαπημένα μουσικά κομμάτια των παιδιών στο πάρτυ σας.

Έχει εκπαιδευτεί αρκετό καιρό δίπλα στον DJ AKIS σε παιδικά και εφηβικά πάρτυ, με σκοπό να μάθει όλα τα μυστικά και τις τεχνικές που χρειάζονται, για την επιτυχία και την διασκέδαση των παιδιών. 

NEVER TRUST A DJ WHO NEVER DANCES

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE

vimeo channel

διοργανωση παιδικων παρτυ