ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μία απλή απάντηση είναι, ότι παίζουμε την μουσική που εσείς αγαπάτε. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει περιορισμός στα είδη μουσικής, παίζουμε σχεδόν τα πάντα. Κυρίως όμως ειδικευόμαστε στη μουσική του σήμερα και τραγούδια που αγαπάει ο κόσμος. Δεν θα κρύψουμε ότι υπάρχει μία μεγαλύτερη αγάπη προς την ξένη μουσική, αλλά χωρίς αυτό να αποκλείει κάθε είδους ελληνικό ρεπερτόριο.

Κυρίως αναλαμβάνουμε ό,τι event περιλαμβάνει παιδιά και εφήβους. Όπως είναι τα παιδικά πάρτυ, εφηβικά πάρτυ και σχολικές εκδηλώσεις. Παράλληλα όμως θα μας βρείτε και σε εταιρικές εκδηλώσεις, εγκαίνια καταστημάτων, DISCO parties και πάρτυ ενηλίκων.

Ο εξοπλισμός διαφέρει ανάλογα το πάρτυ ή την εκδήλωση που έχουμε να καλύψουμε και φυσικά ανάλογα το πακέτο που έχετε επιλέξει. Ένα στάνταρ σετ όμως είναι 2 ηχεία με τα stands και τα καλώδια τους, κονσόλα, laptop, σπαστό τραπέζι (εάν το απαιτεί ο χώρος) και φυσικά εάν επιλέξετε τα φωτορυθμικά με τα stands τους και τη μηχανή καπνού.

Όχι δεν θεωρείται απαραίτητο να δούμε τον χώρο, για αυτό τον λόγο κάνουμε διευκρινιστικές ερωτήσεις από το τηλέφωνο ώστε να δούμε τον εξοπλισμό που θα χρειαστούμε πριν δώσουμε την τελική προσφορά μας. Έχουμε δει αρκετούς διαφορετικούς χώρους και βάσει της εμπειρίας μας γνωρίζουμε πως θα καλύψουμε ηχητικά ακόμα και την πιο απαιτητική αίθουσα. Εάν όμως θεωρείτε πως ο χώρος είναι ιδιαίτερος και χρειάζεται απαραίτητα να έχουμε μία πλήρη εικόνα πριν το πάρτυ, τότε κατόπιν ραντεβού ερχόμαστε από εκεί.

Συνήθως βρισκόμαστε μία ώρα πριν το κάλεσμα του κόσμου στον χώρο, έτσι ώστε να τον δούμε και να κάνουμε ότι τροποποιήσεις χρειάζεται ώστε να στήσουμε τα μηχανήματα. Σίγουρα όλα θα είναι έτοιμα μέχρι να έρθει ο πρώτος καλεσμένος.

Ένα σύνηθες πάρτυ απαιτεί περίπου 3.5m x 2m χώρο, έτσι ώστε να υπάρχει μία σχετική άνεση για να χωρέσουμε εμείς και τα μηχανήματα μας. Για αυτό τον λόγο όμως ερχόμαστε 1 ώρα πιο πριν ξεκινήσει το πάρτυ, για να δούμε τον χώρο και να τον διαμορφώσουμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας.

Σας συνιστούμε το συντομότερο δυνατό. Συνήθως οι κρατήσεις γίνονται περίπου 3 εβδομάδες με 1 μήνα πριν. Στην περίπτωση όμως που ο DJ AKIS είναι κλεισμένος, στην ομάδα του Poly party ανήκουν και άλλοι εξίσου καλοί DJs και θα σας προτείνουμε τον κατάλληλο για το event σας.

Στο κομμάτι της μουσικής παιδικής διασκέδασης βρισκόμαστε αισίως από 2003. Ο DJ AKIS είναι ο πρώτος DJ στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με DJ για παιδικά και εφηβικά πάρτυ και συνεχίζει μέχρι σήμερα να κάνει επιτυχημένα την δουλειά του. Παράλληλα έχει εκπαιδεύσει και όλη την ομάδα με DJs του Poly party να προσφέρουν το ίδιο εκπληκτικό αποτέλεσμα στα παιδικά πάρτυ.

Εννοείται πως δεχόμαστε παραγγελίες, με την προοπτική όμως να ενταχθούν αρμονικά στο πρόγραμμα μας  την στιγμή που πρέπει. Το πρόγραμμα ενός DJ βασίζεται στο να «διαβάζει» την ψυχολογία του κόσμου και τα μουσικά τους ακούσματα. Για αυτό και πρέπει ένα χορευτικό τραγούδι για παράδειγμα να μπει την στιγμή που ο κόσμος θα χορεύει και θα μιξαριστεί τέλεια με κάποιο άλλο μουσικό κομμάτι.

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε είναι επαγγελματικός 100% και αποτελείται από επώνυμα brands. Είναι φτιαγμένα για να παίζουν σε δυνατή ένταση για αρκετές ώρες και να αντέχουν. Επίσης μπορούν να καλύψουν ηχητικά πολύ κόσμο και η ποιότητα τους δεν συγκρίνεται με ένα Hi-Fi σπιτιού.

Οι πραγματικές αξιολογήσεις και κριτικές πελατών που βρίσκονται στην ιστοσελίδα και στο Facebook θα σας δώσουν τις απαντήσεις που ζητάτε. Όταν τελειώσει και η δική σας εκδήλωση θα σας ζητηθεί να μας αφήσετε μία αξιολόγηση, ώστε να βοηθήσετε και άλλους γονείς να επιλέξουν τον DJ τους.

  • Γιατί ειδικευόμαστε σε παιδικά και εφηβικά πάρτυ, αυτό σημαίνει πως γνωρίζουμε ακριβώς την μουσική που τους αρέσει για να διασκεδάσουν.
  • Γιατί προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες.
  • Γιατί το πάρτυ θα έχει σίγουρη επιτυχία, εάν και εφόσον ο κόσμος έχει διάθεση να χορέψει.
  • Γιατί δεχόμαστε κάθε παραγγελία και προσπαθούμε να την προσαρμόσουμε στο πρόγραμμα μας.
  • Γιατί αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και το διασκεδάζουμε.
  • Γιατί η φιλοσοφία μας είναι το event να έχει τέτοια επιτυχία, σαν να είναι δικό μας.
  • Γιατί δεν είμαστε ίδιοι και διαφέρουμε κατά πολύ από τους άλλους.

Load More

Βρείτε μας στα Social Media

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ

vimeo channel